Asker PKK'ya göz açtırmıyor!

Asker PKK'ya göz açtırmıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bitlis’te gerçekleştirilen Şehit Piyade Uzman Çvş. Ethem Hacımahmutoğlu-38 Operasyonu kapsamında tespit edilen sığınakların içerisinde çok miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel posterin ele geçirildiğini açıkladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri vatandaşların güvenliğini sağlamak, devletin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla gece-gündüz, yaz-kış demeden, üstün cesaret ve fedakarlıkla operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda 10’uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, Bitlis ili Tatvan ilçesi Emek Mahallesi bölgesinde 18-24 Aralık 2016 tarihleri arasında ’Şehit Piyade Uzman Çvş. Ethem Hacımahmutoğlu-38 Operasyonu’nun icra edildiği bildirdi.
TSK’dan operasyonla ilgili yapılan açıklamada, operasyon bölgesinde yapılan arazi taraması ve ev aramalarında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, farklı noktalarda sığınak, sığınak içerisinde çok miktarda yaşam malzemeleri ve örgütsel posterlerin ele geçirildiği, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 4 adet ruhsatsız av tüfeğinin muhafaza altına alındığı, sığınak ve sığınak içerisinde yaşam malzemeleri, örgütsel posterlerin yerinde imha edildiği belirtildi.