Askeri geçiş töreninde terör saldırısı!

Askeri geçiş töreninde terör saldırısı!

İran'ın Ahvaz kentindeki askeri geçiş töreni sırasında silahlı kişiler kalabalığa ateş açtı. Saldırıda en az 8 asker öldü, 4 saldırgandan 2'si öldürüldü, 2'si ise aranıyor.

İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında terör saldırı düzenlendi. İran Devlet televizyonu, saldırıda çok sayıda ölü ve yaralıların olduğunu belirtirken yarı resmi haber ajansı Tasnim ise, en az 8 askerin öldüğünü, 4 saldırgandan ikisinin öldürüldüğünü, ikisinin ise arandığını duyurdu.

SİLAHLI KİŞİLER KALABALIĞA ATEŞ AÇTI

İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında henüz kimliği belirlenemeyen silahlı kişiler tarafından ateş açıldı. Bir muhabirin devlet televizyonuna yaptığı açıklamada "Birçok silahlı adam tarafından askeri tören esnasında ateş açıldı. Birçok kişi öldü ve yaralandı" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

"EN AZ 20 KİŞİ YARALANDI"

Ahvaz kentindeki Kutsal Savunma Haftası kapsamında yapılan askeri geçit töreni sırasında düzenlenen saldırıDa aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 20 kişi yaralandı.

İRAN CUMHURBAŞKANI RUHANİ ALANDAN APAR TOPAR GÖTÜRÜLDÜ

Saldırı esnasında törende olan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ise, alandan apar topar götürüldü. Saldırıya ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı.