Askon İzmir’den ’’çılgın Türk’’ Malkoç’a Teşekkür Ziyareti

Askon İzmir’den ’’çılgın Türk’’ Malkoç’a Teşekkür Ziyareti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir şubesi Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç’a nezaket ziyaretinde bulundu.
ASKON İzmir Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Ahmet Kafadar dünyaca ünlü araç tasarımcısı Erbakan Malkoç’u İstanbul’da ziyaret etti. Malkoç’u son zamanlarda kazanmış olduğu uluslararası başarı ve ödüllerden dolayı tebrik etti. Kafadar ziyarette Malkoç’a kazandığınız başarılar ülkece göğsümüzü kabartmıştır dedi. Otomobil ve otomobil yan sanayi teknoloji ve tasarım ürünlerinin ülkemiz ekonomisi açışından son derece önemli olduğunu artık bu sektörde daha çok boy göstermemiz gerektiğinden söz etti.
“EN BÜYÜK SERMAYEM DÜRÜSTLÜKTÜR”
Malkoç en büyük hedefinin yapılması muhtemel yerli otomobilde kendi katkısının da olmasını istediğini söyledi. Malkoç başarısının en büyük sırrı olarak, en büyük sermayesinin dürüstlük olduğunu ifade etti. Malkoç ASKON İzmir’in nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Yardımcısı Kafadar kendisini bir seminer etkiliği için İzmir’e davet etti, davete memnuniyetle gelip İzmir’ deki otomobil tutkunları ile tecrübelerini paylaşa bileceğini belirtti.
Ziyaretinin sonunda ASKON İzmir Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Ahmet Kafadar günün anısına, Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç’a hat sanatı ile yazılmış bir tablo hediye etti.