Atatürk Kupaları Ghsim’de

Atatürk Kupaları Ghsim’de

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun desteklediği 10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu’nda Erzurumlu atletlerin kazandığı kupalar, GHSİM müzesine geldi.
Kafile Başkanı Nihat Bayburt ile antrenörler Yavuz Bayram, Orhan Güngör, Ali Haydar Kanber ve Tuğçe Korkmaz yönetiminde Ankara’da yapılan yarışlara katılan Erzurumlu atletlerden Ömer Oti lise genç erkeklerde şampiyon olurken, Yavuz Özkan küçük erkeklerde ikincilik kürsüsüne çıkmıştı. Yarışlarda Erzurum küçük erkeklerde ikincilik kupasını kazanırken, yıldız kızlarda ise üçüncülük kupasının sahibi oldu. Erzurum yarışlarda lise erkeklerde ise ikincilik kupasını kazandı.
Erzurumlu atletlerin başarısından dolayı büyük bir mutluluk duyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, elde edilen zaferin büyük bir başarı olduğunu söyledi. Kafile Başkanı Nihat Bayburt ve antrenörleri tebrik eden Taşkesenligil, “Bu anlamlı kupaları müzemizin baş köşesinde saklayacağız. Derceye giren tüm sporcularımızı ve onların başarısında emeği geçen antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.