Atatürk Stadı’nın Zemini Futbol İçin Elverişli Hale Getirildi

Atatürk Stadı’nın Zemini Futbol İçin Elverişli Hale Getirildi

Son 25 yıldır drenajı yenilenmeyen, son olarak festival nedeniyle kullanılamaz hale gelen Diyarbakır Atatürk Stadı’nın zemini 20 günde yapılan başarılı çalışmalarla futbol için elverişli hale getirildi. Diyarbakırspor, özverili çalışmalarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
28 Eylül’de oynanan Diyarbakırspor - Yeşil Bursa maçından sonra bakıma alınan Atatürk Stadı, Yeni Diyarbakırspor - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle kısa sürede futbol için elverişli hale getirildi. Tohum ve gübre atılarak yeni çim ekilen, bozuk ve kullanılmaz hale gelen bölümleri bakım çalışmalarıyla yenilenen zemin 20 gün önceki bozuk halinden çok farklı bir görüntü kazandı. Çimlerin yeşermesi ve bozuk olan bölümlerine bakım yapılmasıyla güzel bir görünüm kazanan stadın son hali maçlarını burada oynayan Diyarbakırspor’u memnun etti.
KULÜPTEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Kulüpten yapılan açıklamada, kısa bir süre öncesine kadar futbol oynanamaz halde olan zeminin başarılı çalışmalarla futbol için elverişli hale getirildiğine dikkat çekilerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür edildi. Açıklamada, “Sahanın zeminini düzeltmek için 20 gün önce kulübümüz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle başlatıldı. Özverili ve başarılı çalışmalarla zemin futbol için elverişli hale getirildi. Çalışmalarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir ile Stat Müdürü İshak Veysi Aslan, stat müdür yardımcısı Zülfü Tuncay, stat personelleri Aziz Sizer, Muharrem Altınöz, Abdullah Güler ve Muhittin Aydın ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.