Atb Gençliğin Konuğu Batem Müdürü Ünlü Oldu

Atb Gençliğin Konuğu Batem Müdürü Ünlü Oldu

Antalya Ticaret Borsası Gençlik Grubu’nun düzenlediği Kariyer Günleri’nin konuğu Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) Müdürü Abdullah Ünlü oldu.
ATB Toplantı Salonu’nda düzenlenen ATB Gençlik Kariyer Günleri etkinliğine, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bülbül de katıldı. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencilerine başarı hikayesini anlatan Ünlü, üniversite hayatında alınan eğitimin öğrencilerin kişisel gelişimine sağladığı katkının önemine dikkat çekti. Verimli ve kaliteli bir iş hayatı için neler yapılabileceğini öğrencilerle paylaşan Ünlü, iş hayatıyla ilgili deneyimlerini de anlattı. Ünlü, BATEM’deki çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verirken, öğrencilerin enstitü ile ilgili sorularını yanıtladı.
ATB Başkanı Ali Çandır, Abdullah Ünlü’ye kariyer günlerine katılımı nedeniyle teşekkür ederken, iş hayatına ilişkin paylaşımlarının öğrenciler için önemine dikkat çekti.
Etkinliğin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren BATEM Müdürü Abdullah Ünlü’ye günün anısına seramik kaftan hediye edildi.