Ato Başkanı Bezci: “halkın Cumhurbaşkanıyla Türkiye Gücüne Güç Katacak”

Ato Başkanı Bezci: “halkın Cumhurbaşkanıyla Türkiye Gücüne Güç Katacak”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin daha da güçlü bir ülke haline geleceğini belirterek, “Halkın Cumhurbaşkanıyla Türkiye gücüne güç katacak” dedi.
Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda mazbatasını alan ve yemin ederek göreve başlayan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı. Erdoğan’ın başbakanlık yaptığı süre içerisinde eylem ve söylemleriyle halkın sevgisini kazandığını kaydeden Bezci, “Sayın Erdoğan’a karşı halkımızın sevgisi sandıkta oya dönüştü” ifadesini kullandı.
Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Türkiye’nin uluslararası arenada ve ekonomik alanda güç kazandığına dikkat çeken Bezci, “Türkiye Sayın Erdoğan’ın iktidarları döneminde gösterdiği başarılı çalışmaların meyvesini hem ekonomide hem de siyasette almıştır. Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada da güçlü bir ülke konumunu sürdüreceğinden şüphemiz yoktur” dedi.