Atso Başkanı Budak’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Atso Başkanı Budak’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Cumhuriyetin kuruluşunun 91’inci yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin çok büyük zorluklarla ve kahramanlık destanlarıyla kazanıldığını kaydetti.
Atatürk’ün önderliğinde fedakarlık ve insanüstü bir gayret gösteren Atalarımızın bağımsızlık mücadelesi ile eşsiz bir zafer elde ettiğini ifade eden ATSO Başkanı Çetin Osman Budak açıklamasında, “Türk milleti ve Antalyalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91’inci yıldönümünde büyük bir mutluluk ve gururu hep birlikte paylaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin emanet ettiği Cumhuriyeti muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var güçle çalışacaklarını belirten Budak açıklamasında şunları kaydetti:
”Türk özel sektörü ve temsilcileri olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91’inci yılında da daha önceki yıllarda olduğu gibi daha güçlü, daha mutlu, daha varlıklı ve ekonomik olarak en güçlü ülkeler arasında yerimizi almak için üzerimize düşeni yaparak tüm enerjimizi bu amaçlar için harcayacağız. ATSO olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Ekonomiye yapacağımız katkı ve istihdam sağlamadaki görevimizi tüm ATSO üyeleriyle birlikte paylaşıyoruz. Böyle mutlu ve gurur dolu bir güne girerken ülke genelinde ve sınırlarımızın ötesinde üzücü bir hadiseler yaşamaktayız. Ülke olarak kritik bir dönemden geçiyoruz. 91 yaşındaki Türkiye Cumhuriyeti bu kritik günlerin üstesinden gelecek güçtedir. Birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de bir an önce atlatacağız.Cumhuriyetimizin 91’inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yüce Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız tüm ulusumuza hayırlı ve uğurlu olsun.”