ATSO RESMEN AKREDİTE ODA OLDU

ATSO RESMEN AKREDİTE ODA OLDU

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan Akreditasyon Sistemi kapsamında resmen Akredite oda oldu.
Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine geçtiğimiz yıl içerisinde Akredite Oda olmak için başvuran ve yoğun bir çalışma döneminden sonra denetimlerden başarı ile çıkarak B seviyesinde Akredite Oda olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Aksaray’ın beş yıldızlı odası oldu.
ATSO Başkanı Koçaş, İç Anadolu Bölgesinin parlayan yıldızı Aksaray’ın sanayi anlamında öncüsü olan ATSO’nun 5 yıldızlı olabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “Bu büyük bir başarı olmakla beraber verilen emeklerin karşılığıdır. Burada personellerimize göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve odamızın daha iyi yerlerde olabilmesi için ekip çalışması gerçekleştiriyoruz. ATSO yönetimine geldiğimiz günden bu yana kamuoyunun da takip ettiği üzere birçok çalışma yaptık ve birçok program düzenledik. Allah’a şükürler olsun ki bu büyük ailemiz bütün çalışmalarının altından başarı ile kalktı. Artık ATSO Avrupa’daki odalardan farksız değildir. Biz almış olduğumuz akredite oda belgesini üyelerimize armağan ediyoruz ki bu alınan belgenin anlamı onlar içindir ki bizi biz yapan değerli üyelerimizdir. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın emeklerinin karşılığı olarak almış olduğu Akreditasyon Belgesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.