Av. Oya Eroğlu, BUİKAD’ın yeni başkanı oldu

Av. Oya Eroğlu, BUİKAD’ın yeni başkanı oldu


 

BUİKAD Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Mayıs Cumartesi günü Sheraton Bursa’da gerçekleştirildi. Divan heyetinde BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur, MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, BUİKAD Kurucu Başkanı Selma Çetinkaya Türker ve Ulviye Yahya’nın yer aldığı Genel Kurul’da, derneğin yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri belirlendi. 7. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Av. Oya Eroğlu seçildi. Eroğlu’nun Yönetim Kurulu Listesini ise şu isimler oluşturdu; Oya Eroğlu, Şeyda Şençayır, Pervin Katana, Türkan Kaya, Zuhal Toker, Güler Türkyılmaz, Zuhal Aslı Saka, Yeşim Altınkaya ve Arzu Erdi.

Düzenlenen Genel Kurula BUİKAD'ın üyeleri katıldı. Genel Kurul öncesinde geçen dönem başkanı İpek Yalçın’ın yaptığı başarılı çalışmaların sunumu yapıldı.

7. Olağan Genel Kurul seçimlerinden sonra yeni Başkan Oya Eroğlu; "Yönetim Kurulu ve kendim adıma güveninizden dolayı teşekkür ederim. BUİKAD her sene bünyesine yeni ve aktif üyeler almaktadır. Derneklerde Yönetim Kurulları derneğin organizasyonundan sorumludur. Bizler üzerimize düşen organizasyon görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağız fakat bunu yaparken üyelerimizin desteği bizim için çok önemli" diyerek BUİKAD üyeleri ile bir arada daha güzel işler yapacağının mesajını verdi ve yaptıkları çalışmalarda destek istediğini söyledi.

İş dünyasının rengi değil, dinamosu olmak için hep birlikte daha çok çalışacağız.

Neşet Ertaş’ın “Kadın insandır, erkek insanoğlu” sözünden hareketle; elimizin değdiği her şeyi anaçlığımızla, inancımızla ve azmimizle en üst noktaya kadar elbirliği ile getirmeliyiz. İş dünyasının rengi değil, dinamosu olmak için hep birlikte daha çok çalışacağız.” diyen Eroğlu sözlerine şöyle devam etti;

“12 yıldır başarı hedeflerini yükselterek gerçekleştirdiğimiz BUİKAD projelerine bu dönemde yenilerini katacağız. WEP’s ilkelerinin yayılması ve Bursa’da imzacı sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar, Sürdürülebilirlik Girişimcilik Projesi, SGK ve Bursa Valiliği ile birlikte yürütülecek Avrupa Birliği projeleri, Dijital Kadın projesi, BUİKAD Tiyatro Grubu, KOSGEB ve İŞKUR ile yapılacak iş birlikleri ile girişimci kadın destek eğitim programı, Üyeler arası ticaretin arttırılması projesi, AFAEMME ve MARSİDEF iş birlikleri ile BUİKAD yeni projeleri ile iş hayatında kadının rolünün arttırılmasına yönelik fark yaratan projeler üretmeye devam edecek.”

BUİKAD’ın 2019-2021 döneminde görev yapacak Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri şu isimlerden oluştu: