Avcılara Avlanma Pulu Uyarısı

Avcılara Avlanma Pulu Uyarısı

Ceyhan Merkez Avcılık ve Doğa Spor Kulübü Başkanı Tevhit Serbay Muştak, avlanma pulu alınması için son günün 19 Eylül olduğunu hatırlatarak, avcıları uyardı.
2014 - 2015 yılı av sezonunda avcıların avlanma pulu almaları gerektiğini söyleyen Muştak, “Avcılarımızın av sahasında görevlilerle karşılaştıklarında avcılık belgesinin vizesi ve avlanma pullarını gösterme zorunluluğu var. Avcılarımızın, avlanma pullarını zaman geçirmeden almalarını eksik evraklarını bir an evvel tamamlamalarını ve açılmış olan Av sezonunu da sıkıntı yaşamalarını istemiyoruz. Bunun için avcılarımızın 19 Eylül mesai bitimine kadar avlanma pullarını almaları gerekmektedir” dedi.
Avlanma pulunu zamanında alamayanların 19 Eylül tarihinden sonra 2 katı fiyat ödeyeceklerini söyleyen Muştak, “Avcılarımız hem cezai işlem görmemeleri hem de avcıda olması gereken belgelere sahip olması için 19 Eylül tarihinden önce mutlaka işlemlerini bitirmesi gerekir. Avcıların her konuda olduğu gibi avcılık belgesinin vize işlemleri, avlanma pulu almaları ve diğer işlemler gibi her konuda derneğimize uğrayıp işlemlerini halledebilirler” dedi.