Avm’nin Asma Tavanı Çöktü

Avm’nin Asma Tavanı Çöktü

Isparta’da saat 14.30 sıralarında iki katlı bir alışveriş merkezinin yeme içme bölümdeki asma tavanın çökmesi sonucu 7 kişi yaralandı. Olay anında AVM içinde panik yaşanırken, yaralılar AVM’ye sevk edilen ambulanslar ve AFAD ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların ayakta tedavi edildikleri bildirildi.
Asma tavanın ilk belirlemelere göre hava sıkışması nedeniyle çöktüğü öğrenilirken, yeme içme bölümü boşaltıldı ve güvenlik şeridiyle bu bölüme girilmesine izin verilmedi. AVM Genel Müdürü Adem Demiralay yaptığı açıklamada, alışveriş merkezinin yeme içme bölümündeki asma tavanın yağış nedeniyle etkilenerek çöktüğünü bildirdi.
Konu ile ilgili Iyaşpark AVM’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Alışveriş merkezimizin fastfood bölümünde alçı tavan çökmesi sonucu bir kaza yaşanmıştır. Şükürler olsun ki kaza neticesinde hiç bir sağlık problemi yaşanmamıştır. Fastfood bölümü geçici bir süreliğine hizmet dışı bırakılmış, diğer bölümlerimizde hizmet verilmeye devam edilmektedir. En kısa sürede gerekli tadilat ve güvenlik önlemleri alınarak hizmet verilmeye devam edilecektir."
MASALAR DOLUYDU
Olayı gören bir AVM müşterisi, yeme içme bölümünün yanından geçer geçmez aniden bir gürültüyle asma tavanın çöktüğünü belirterek, "O bölümde masalarda yemek yiyenler vardı. Masalar doluydu. Herkes bir anda kaçıştı" diye konuştu.