Avrupa Bedensel Engelliler Badminton Şampiyonasi

Avrupa Bedensel Engelliler Badminton Şampiyonasi

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, yarın İspanya’nın Murcia Kenti’nde gerçekleştirilecek “Avrupa Bedensel Engelliler Badminton Şampiyonası”na hareket eden Adanalı Narin Uluç’tan madalya beklediklerini söyledi.
Öktem, Adana Fitline Spor Kulübü sporcusu Narin Uluç’un büyük bir performans göstererek İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmasından dolayı gurur duyduklarını, Narin Uluç’u İspanya’ya hazırlayan Adanalı Milli Takım Antrenörü Muzaffer Akyiğit’e teşekkür etti.
Milli takıma girmenin kolay olmadığını ifade eden Öktem, şöyle devam etti:
“Son yıllarda ülke genelinde olduğu gibi kentimizde de badminton hayli yaygınlaşmaktadır. Şu anda 14 kulübümüz oldu. Geçen sezon her kategoride Türkiye genelinde önemli dereceler elde ettik. Ayrıca, milli takımlara sporcular kazandırdık. Başarılı olmamızda tesis ve malzeme konusunda önemli yardımları bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin büyük payı var. Önümüzdeki yıllar sporcu ve kulüp sayasını ikiye katlayacağız.”
Öktem, yeni hakem ve antrenörlerle badminton ailesinin genişlediğini ve güçlendiğini, tüm okullarda badminton branşını faaliyete geçireceklerini sözlerine ekledi.