Avrupa Şampiyonlarindan Kaymakam Kaya Ve Vali Mutlu’ya Ziyaret

Avrupa Şampiyonlarindan Kaymakam Kaya Ve Vali Mutlu’ya Ziyaret

Tenis branşında erkekler kategorisinde ülkemizi başarıyla temsil eden ve 16 ülkeyi geride bırakarak Avrupa Şampiyonu olan İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek Tenis Takımı, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret etti.
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli eşliğinde Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret eden Antrenör Öğretim Görevlisi Pero Duygu Dumangöz, Yardımcı Antrenör Yazılım Mühendisliği öğrencisi Zülküf Seçkin, Sanat Yönetimi Bölümü öğrencisi Umud Barış Ergüden, Sanat Yönetimi Bölümü öğrencisi Barkın Yalçınkale, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Bulut Yılmaz ve İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Sercan Şencan’dan oluşan Erkek Tenis Takımı, İstanbul Valisi ve Küçükçekmece Kaymakamı tarafından tebrik edildi.
Vali Mutlu, sporcuları tek tek kutlayarak, Rektör İzmirli’yi ayrıca tebrik etti. İstanbul Aydın Üniversitesi’nin sporda elde ettiği başarıları yakından takip ettiğini dile getiren Vali Mutlu, gençlik yıllarında voleybol ile ilgilendiğini belirterek, yaşadığı anıları sporcularla paylaştı. Avrupa Şampiyonluğu’nun tenis branşı başta olmak üzere diğer dallarda da mücadele eden tüm sporculara örnek olacağını söyleyen Vali Mutlu, gençlerden daha fazla başarı ve ödül beklediklerini belirtti.