Ayan’dan ‘kurultay’ Yorumu

Ayan’dan ‘kurultay’ Yorumu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, kurultayı değerlendirerek, “CHP, kurultaydan güçlenerek çıkmıştır” dedi.
CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, kurultayı değerlendirdi. Ayan, “CHP bir kurultaydan çıktı. Bu kurultaydan güçlenerek, derlenerek ve toparlanarak çıktı. Kurultay sürecinde başkanlarımızın, kurultay delegelerinin, örgütlerimizin kendi aralarında yaptığı toplantılar ve değerlendirmeler sonucunda sayın genel başkanımızın önerdiği liste seçilerek görevine başlamış oldu. Bizler süratle CHP yöneticileri önümüzdeki dönemdeki seçime 1 yıldan az kaldığı bir zaman diliminde programlarımızı yapıp ve Kayseri’de 2015 genel seçimlerine programımızla hazırlanmış olacağız” dedi.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirten Ayan, “Genel başkanımızın talepleri doğrultusunda Türkiye’mize, yurdumuza ve devletimize hükmedecek iktidarın içerisinde olacağız. Halkımızı ve milletimizi hak ettiği insanca huzurlu yaşamına kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.