Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

"Aybaba'ya 4,5 milyon TL önerilmişti, biz 5 milyon TL verdik"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma:
"Aybaba'ya 4,5 milyon TL önerilmişti, biz 5 milyon TL verdik"

Samet Aybaba ile geçen sezon ligin 33. haftasındaki Trabzonspor maçından sonra görüştüğünü ifade eden Başkan Ay, “Bizim için hoca çok önemli. Le Guen marka hocaydı ama uyum sağlayamadı. 8 hafta hocamızın arkasında durdum. Elimizdeki oyuncuların gitmesi açısından bu transfer döneminde ismiyle baya bir şeyler yapabilirdik diye düşünüyorum. Hocanın gençlere verdiği önem, 2010 öncesi dönem, Sivas’ta düşük bütçelerle yaptığı başarıları göz önünde bulundurarak kaçırmak istemedik. İnşallah bu sene başarılı oluruz. Samet hoca ile onun için anlaştık” şeklinde konuştu.

“Samet hoca gibi kaç tane hoca var?”

Samet Aybaba’nın Sivasspor’da aldığı ücret ile Bursaspor’da alacağı ücret arasındaki farklılık sebebiyle çıkan eleştirilerin sorulması üzerine Ali Ay, “Alanya 3.5 milyon vermiş. Samet hocaya son teklif olarak da 4.5 milyon gelmişti. Biz 850 bin euro karşılığında anlaştık. Euroyu 5.80 olarak hesapladık ve 5 milyon TL verdik. Bugün Samet hoca gibi kaç tane hoca var? Bunu değerlendirdiğimizde çok büyük bir para olduğunu düşünmüyorum. Diğer kulüpleri de araştırın millet ne paralara anlaşmış” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler