Aydın Ekonomi Zirvesi Bakan Zeybekci Başkanlığında Toplanacak

Aydın Ekonomi Zirvesi Bakan Zeybekci Başkanlığında Toplanacak

Aydın Valiliği ve meslek örgütlerinin işbirliğiyle düzenlenen Aydın 1. Ekonomi Zirvesi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin başkanlığında toplanacak.
Aydın Valiliği, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği ile Efeler Ziraat Odası’nın katkılarıyla düzenlenecek olan ekonomi buluşmasında uzmanlar Aydın ekonomisi için büyük önem taşıyan tarım, enerji ve turizmin geleceğini ele alacaklar ve etkili değerlendirme için tartışacak.
Ekonomi zirvesinin Aydın’ın kalkınıp gelişmesine çok büyük yararları olacağını söyleyen Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, “Kentimiz için büyük öneme sahip olan tarım, enerji ve turizm konularını toplantıda masaya yatıracağız. Kent ekonomimizin kalkınıp gelişmesi için herkes görüşlerini ortaya dökecek. Bakanlık bünyesinde bu toplantının yapılacak olması sorunların çözümü açısından da büyük önem taşıyor. Aydın’ın sorunlarının tartışılacağı ve çözüm aranacağı zirvenin Aydın’a yarar sağlayacağına inancımız tamdır” dedi.
Aydın 1. Ekonomi Zirvesi’nde düzenlenecek panele Aydın Valiliği, Aydın Ticaret Odası, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Borsası ve Efeler Ziraat Odası katkıda bulunacak. Borsa binasında Cumartesi günü 13.00-16.30 saatleri arasında yapılacak panele konuşmacı olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, EZZİB Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ, AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı ve Borsa Başkanı Adnan Bosnalı katılacak.