Aydın Emniyet Müdürü Taşdan, Genç İş Adamlarını Ağırladı

Aydın Emniyet Müdürü Taşdan, Genç İş Adamlarını Ağırladı

Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Gökhan Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ı ziyaret etti.
AYGİAD’ın İl Emniyet Müdürü ziyaretine Başkan Gökhan Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Öztaş, Regaip Sarı, Nuri Ağaçcı, Utku Uyanık ile AYGİAD üyeleri İbrahim Kaya, Nevzat Sarı ve Murat Öz katıldı.
İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’a AYGİAD’ı tanıtan Başkan Pehlivan, AYGİAD’ın Aydın için projeler üreten bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Aydın’ın zenginliklerinin tükenebilir zenginlikler olduğunun altını çizen Pehlivan; “Zenginlik kaynaklarımızın sürdürülebilirliğini AYGİAD olarak çok önemsiyoruz. Zenginliklerimizin yok olmasına karşı alınabilecek tedbirleri şimdiden masaya yatırıp, ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği zemini oluşturmaya çalışıyoruz. Yöresel ürünlerimizin markalaşıp Aydın ekonomisini büyütmesi temel isteğimizdir. Bu açıdan İncir’le ilgili AR-GE çalışmalarına başladık. Bu çalışmalarımız her sektörde devam edecek. Kısacası Aydın’ın büyümesi için çalışan bir sivil toplum örgütüyüz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan da, “Gördüğüm kadarıyla AYGİAD Aydın’lı işadamlarından kurulmuş Aydın için çalışan bir sivil toplum örgütü. İşadamlarının Aydın’ın kalkınması için üzerine daha fazla yük bindiğini biliyoruz. Bizler de sizlerin ticaretinizi, güven ve huzur içinde yapmanız için çalışmaya devam edeceğiz. AYGİAD’ın ziyaretinden mutlu oldum” diyerek AYGİAD üyelerine ziyaret için teşekkür etti.