Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği’nden Başsağlığı Mesajı

Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği’nden Başsağlığı Mesajı

Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydın, Aydın ve Nazilli’de de görev yapan Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin’in uğradığı saldırı sonucu şehit edilmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
Tüm Aydın basın camiası olarak saldırıyı kınadıklarını ifade eden Aydın’ın mesajında "Aydın ve Nazilli’de görev yaptığı süre içerisinde meslektaşlarımızla ve halkımızla uyumlu bir çalışma sergileyen, emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarından, Bingöl İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin’i hain bir terör saldırısı sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehit Müdürümüze ve aynı saldırıda şehit olan meslektaşımız Sibel Hatipoğlu’nun eşi Komiser Hüseyin Hatipoğlu’na Allah’tan rahmet, yaralı Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve Polis Memuru Uğur Atlı’ya acil şifalar, aziz milletimize sabır ve başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.
Bilindiği gibi dün akşam saatlerinde Bingöl’de yolda yürüyen polislere silahlı saldırıda bulunarak Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit edilmiş, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı da yaralanmıştı.