Aydın'da kavga: 2 ölü 2 yaralı

Aydın'da kavga: 2 ölü 2 yaralı

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Nazilli merkez Pınarbaşı Mahallesi’ndeki bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; işlettiği kahvenin önünde müşterileriyle sohbet eden M.T. (63), yoldan geçen Ü.D. yönetimindeki 09 RU 858 plakalı otomobilde, geçen yıl oğlunun yaralandığı olaya karıştığı öne sürülen Uğur Karademir'in de olduğunu farketti. Uğur Karademir ile M.T’nin karşılıklı küfürleşmesinin ardından 4 kişinin araçtan inmesi üzerine, M.T. yakında bulunan evine kaçtı. İçeride temizlik yapan M.T’nin oğlu O.T., kahvenin kapısını kapatarak kendisini korumaya çalıştı. Kahvenin kapısını tekmeleyerek içeri giren Uğur Karademir, O.T’yi karnından bıçakla yaraladı.

Bu sırada evinden pompalı tüfeğini alıp gelen M.T., araçtan inen Okay O’yu bacağından, Uğur Karademir'i başından ve Şefik Kaçmaz'ı (19) ise karın ve sırtından yaraladı. Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Karademir ve Kaçmaz, doktorların müdahalelerine kurtarılamadı. Ölen 2 kişinin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili olarak emekli polis memuru M.T. ve oğlu O.T. ile birlikte olay yerine geldikleri otomobille kaçmaya çalışan Ü.D. (26) gözaltına alındı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.