Aydın’da Okullararası Voleybol Müsabakaları Başladı

Aydın’da Okullararası Voleybol Müsabakaları Başladı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Voleybol Müsabakaları başladı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Voleybol Müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi ile Adnan Menderes Anadolu Lisesi arasında oynanan açılış müsabakası ile başladı. Müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Spor Şube Müdürü Cemal Kahriman ve Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tankut izledi.
İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; “2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Voleybol müsabakalarının açılışı herkese hayırlı olsun. Sporcular ve öğretmenler için çok zorlu ve keyifli bir maraton olacak. Yaptığımız bu tür müsabakalarda İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan voleybol antrenörlerimizi maçları seyretmeleri için görevlendiriyoruz. Çünkü bu tür müsabakalarda yetenekli sporcuları tespit ediyoruz. Tespit edilen sporcular kendisinin ve ailesinin isteğiyle bünyemizdeki voleybol antrenörleri tarafından yetiştiriliyor. Son olarak tüm okullara başarılar diliyorum. Tüm Aydın halkını da bu güzel müsabakaları seyretmek için Atatürk Spor Salonu’na davet ediyorum” dedi.