AYDIN’IN KAHTA TEMASLARI

AYDIN’IN KAHTA TEMASLARI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Kahta Belediyesi Başkanı Abdurrahman Toprak’ı ziyaret etti.
Aydın, ilk önce Kahta’da Kahtalı Mıçı’nın amcasının oğlu Hüseyin Aslan’nın yakınlarına taziye dileklerini iletti.
Aydın, daha sonra Belediyesine geçerek Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ı makamında ziyaret tti. Burada hükümetin yaptığı hizmetlere dikkat çeken Aydın, Kahta’nın artık cazibe merkezi olma yolunda büyük adımlar attığını söyledi.
Hükümetin, yaptığı yatırımlarla Kahta’yı kör bir nokta olmaktan kurtardığını belirten Grup Başkanvekili Aydın, Nissibi Köprüsü, Yeni Hükümet Konağı, sağlıktaki hizmetleri, eğitim, turizm, sanayi, hava yolları, double yolları, Büyükçay Projesi ve Koçali Barajı gibi projelere değindi. Aydın, şimdi ise Kahta’ya Tarım Teknolojleri Fakültesini kazandırmanın gayretinde olduğunun altını çizdi.
Grup Başkanvekili Aydın, beraberindeki heyet ile Salkımbağı köyüne giderek geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kore Gazisi İmam Taş’ın yakınlarına başsağlığı diledi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’nın Kahta’daki temaslarına AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, İl Encümenleri ve Ak Parti Kahta ilçe teşkilatı eşlik etti.