Aydınlı Köşe Yazarları 11 Ekim’de Fatih’de

Aydınlı Köşe Yazarları 11 Ekim’de Fatih’de

Aydın’da yayın yapan internet haber gazetesi Aydınpost’un köşe yazarları 11 Ekim Cumartesi günü Efeler ilçesi Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelecek.
Dİjital gazete Aydınpost’un yazar kadrosu bundan böyle mahallenize gelecek ve sizlerin sorunlarını can kulağıyla dinleyecek. Birbirinden güçlü isimlerin yazar kadrosunda yer aldığı Aydınpost’un mahalle gezilerinde ilk adres Fatih Mahallesi olacak. 11 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 13.00’de Fatih Mahallesinde vatandaşlarla buluşmaya hazırlanan Aydınpost’un köşe yazarları vatandaşların sıkıntılarını dinleyecek.
VATANDAŞ BAŞKAN OLACAK
Mahalle gezileriyle ilgili olarak kısa bilgi veren Aydınpost Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin, "Okurlarımızın sosyal medyada dile getirdikleri bir konuyu daha da geliştirerek uygulamaya geçirelim istedik. Aydınlıların meselelerine sahip çıktığı, yöneticilere sesini duyurduğu bir organizasyona hazırlığımız tam gaz sürüyor. Sivil toplum örgütlerine, yerel yönetim ve kamu kurum yöneticilerine ulaşmayan, iletilmeyen sorunları Aydınpost’un bu etkinliği sayesinde dile getirmiş olacağız. Özellikle belirtelim ki bu bir siyasal organizasyon değil. Mensubu olduğu parti ya da kuruluşa bakılmadan herkesin de katkı sunabileceği mahalle gezilerimizde ’Vatandaş Başkan’ olacak. Hayalini bizlerle paylaşacak, yöneticilere çözüm istediği sorunlarını varsa memnuniyetlerini iletme şansı yakalayacak" dedi.