Aydınspor 1923 Başaran İle Sözleşme İmzaladi

Aydınspor 1923 Başaran İle Sözleşme İmzaladi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Osman Aktar’ın istifası ile boşalan teknik direktörlük görevini getirilen Mehmet Akif Başaran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Sezonun ilk iki haftasında alınan iki mağlubiyet sonrası görevinden istifa eden Osman Aktar’ın yerine getirilen Mehmet Akif Başaran ile kulüp tesislerinde düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.
Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Keskin ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde Mehmet Akif Başaran’ın yardımcılıklarını yapacak isimlerde hazır bulundu.
Kulüp yöneticilerinin kendisine bu takıma emanet etmesinin onur verici olduğunu dile getiren Mehmet Akif Başaran, öncelikle hedeflerinin dipten kurtulmak olduğunu belirtti. Kulübün kötü günler geçirdiğini ve bu aşamadan sonra dünü geride bırakıp ileriye bakacaklarını dile getiren Başaran, “Bugünden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz. Oyuncularımızın fiziki gücünü en üst seviyeye çıkarmayı planlıyoruz. Takımdaki bir çok oyuncuyu tanıyorum. Oyuncularımızı bu işi en iyi yapar hale getirmeyi hedefliyoruz. Ama biz sihirbaz değiliz. Bunu da hatırlatmakta fayda var. 3-5 hafta içinde takımı toparlayıp ondan sonra önümüzü daha iyi göreceğimizi düşünüyorum” dedi.
Törende konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Özgür Keskin ve Mehmet Akif Başaran karşılıklı sözleşme imzaladı.
Mehmet Akif Başaran’ın yardımcılığını Kemal Yılmaz ve Tansu Yaan’ın yapacağı, kaleci antrenörlüğünü de Berkin Küçükşahal yapacağı öğrenildi.