Aydınspor Yeniden Doğdu

Aydınspor Yeniden Doğdu

Sezon öncesi aldığı hazırlık maçlarındaki başarısız sonuçlarla dikkat çeken Aydınspor’da neşter vuruldu.
Başkan Aydın Çepni futbolcularla görüşme yaparken, orta saha oyuncuları Mert Gezgin ile Muhammet Örü takımdan ayrılarak Kardeşköyspor’a transfer oldu. Efsanenin hücum oyuncusu Alper Ethem Sefa takımla birlikte antrenmanlara tekrar başladı. Aydınspor’da, antrenör Mehmet Gedizlioğlu’nun yardımcılığına Merkez Yeniköyspor’dan ayrılan Tolga Coşkun getirildi.
Sezon öncesi hazırlık maçlarında istediği sonuçları alamayan Aydınspor’da sezon adeta yeniden başladı. Siyah-beyazlı kulübün antrenörü Mehmet Gedizlioğlu, futbolcularıyla gerekli görüşmeleri yaptıklarını belirterek, “İki arkadaşımız takımdan ayrıldı. Kendilerine bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yolları açık olsun. Futbolcu arkadaşlarımız sezona ynden başlamış gib son derece hırslı . Bu hırs ve azimleri bize şampiyonluğu getirecektir. Bizim her şey yeni başlıyor. İlk maçımızı oynayacağımız Tuğlaspor maçına kadar hazır olacağız” dedi.
Haftada iki gün antrenman yapan Aydınspor, bu sayıyı üçe çıkardı. Mehmet Gedizlioğlu’nun yardımcılığına getirilen Merkez Yeniköyspor’un eski yardımcı antrenörü Tolga Coşkun, koordinasyon ve kondüsyon çalışması yaptırdı.