Aysal'a 65 milyonluk harcamanın hesabı sorulacak

Aysal'a 65 milyonluk harcamanın hesabı sorulacak

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray’da yeni yönetim, eski başkan Ünal Aysal ve yönetimi hakkında şoke edici bir rapor hazırladı.

25 Ekim’de yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen ve ilk yönetim kurulu toplantısında Olağanüstü Mali Kongre kararı alan başkan Duygun Yarsuvat ve yönetiminin, 6 Aralık’ta yapılacak bu genel kurulda üyelere Aysal yönetimi ile ilgili olarak bu raporu açıklayacakları öğrenildi.

Yapılan incelemelerde Ünal Aysal ve yönetiminin yetkileri dışında toplam 65 milyon TL’lik bir fazla harcama yaptığını belgeleyen yönetimin, bu dönemin ayrı olarak ibra edilmesini talep edecekleri bildirildi.

FATURA AYSAL’A ÇIKACAK

Genel kurul üyelerinin bu büyük harcamayı ibra etmemeleri durumumda bu faturayı eski başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulundaki yöneticilerin kişisel olarak ödemeleri için mahkeme yoluna başvurulması planlanıyor. Yönetimin gündemdeki diğer maddelerle birlikte yeni bir borçlanma yetkisi ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi gibi konularda yetki talebinde de bulunması bekleniyor.

PERŞEMBE KONUŞACAK

Eski başkan Ünal Aysal, perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Yeni yönetimin kendisiyle ilgili ortaya attığı tüm iddialara yanıt verecek.