Aytaç Kara'nın önceliği Bursaspor

Aytaç Kara'nın önceliği Bursaspor

Tolgay Ataokay / Haberin Adresi

Bursaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil Beyazlılar teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda orta saha arayışlarını sürdürürken, rota tekrar Trabzonspor ile yollarını ayıran Aytaç Kara'ya döndü. Haziran ayında oyuncu için bir görüşme yapan ancak istediği sonucu alamayan Yeşil Beyazlılar, başarılı kramponun Bordo Mavili ekiple yollarını ayırmasının ardından tekrar harekete geçti.

5 KULÜP İSTİYOR

Bursaspor haricinde Kasımpaşa, Konyaspor, Antalyaspor ve Alanyaspor'un da renlerine katmak istediği Aytaç Kara için ilk görüşmeyi gerçekleştiren Bursasporlu yetkililer, futbolcuyu renlerine bağlamak istiyor. Golden Foot Management'in oyuncusu olan Aytaç için Engin Kırkpınar ile bir görüşme daha yapacak olan Timsah'ın izleyeceği yol da merak ediliyor.

TANIDIK ŞİRKET

Bu arada Rahmetli İbrahim Yazıcı döneminde de Bursaspor'da birçok oyuncusu bulunan menajerlik firmasının,kulübün maddi durumu sebebiyle kulübe bu transferde kolaylık sağlayacağı gelen haberler arasında. Konyaspor'un Aytaç Kara için 1,5 milyon lira imza parası vermeye razı olduğu belirtildi.

İMZA PARASI YOK

Bursaspor kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise geçmişteki ilişkiler sebebiyle menajerlik şirketinin Yeşil Beyazlı kulüpten imza parası istemediği ve ilk yapılan görüşmeler sonucunda oyuncunun 700 bin Euro maaşa 'evet' diyeceği öğrenildi. Aytaç bu sezon Trabzonspor'da kalsaydı 720 bin Euro maaş alacaktı.