Ayvalık Ak Parti Yeni İlçe Binasına Kavuşuyor

Ayvalık Ak Parti Yeni İlçe Binasına Kavuşuyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) yeni ilçe binasına kavuşuyor.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in öncülüğünde, ilçe başkanlığı yöneticilerinin aylardır süren yoğun ve hummalı çabalarıyla Fevzi Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 19/A adresindeki iki katlı binanın açılışı Perşembe günü saat 12.30’da gerçekleşeceği öğrenildi.
Atatürk Caddesi üzerinde bulunan eski parti binasının kullanışsız ve yetersiz olması nedeniyle göreve geldiği ilk günden itibaren yeni parti binası arayışında olan Parti’nin İlçe Başkanlığı, ilçe merkezinde Cumhuriyet Caddesinde, ‘Milyoncu’ olarak nitelendirilen İstanbul AVM’nin üst katındaki binayı kiraladı.
Yaklaşık 2 aydan bu yana kiraladığı bu binayı çok ciddi bir ekonomik bütçeyle adeta yeniden inşa eden AK Parti İlçe Başkanlığı, iktidar partisine yakışır bir binaya sahip oldu.
Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ak Parti’nin genç ve dinamik İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, amaçlarının kaliteli ve hizmet anlayışlarını somut olarak ortaya koymak olduğunu belirtti.
Yeni ilçe binasında, ana kademenin yanı sıra ilçe kadın ve gençlik kollarının rahat koşullarda çalışmalarını yürütebilmesini sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Kayaalp, bir konferans salonu, bekleme odası, İlçe Başkanı Odası, İlçe Başkan Yardımcılarına ait odalar ve bir çok hizmet kompleksine sahip bürolardan oluşan yeni ilçe başkanlığının açılışında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başta olmak üzere Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri, çevre ilçelerin Ak Partili ilçe başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılmasını beklediklerini söyledi.
İLÇE BİNASI HALKIN HİZMETİNE GİRİYOR
Hakan Kayaalp, AK Parti olarak halkın hizmetkarı olduklarını bir kez daha vurgulayarak, “Yeni binamızın ilçe merkezinde olması, vatandaşlarımızın bizlere ulaşmasını daha da kolaylaştıracaktır. Bizim bu binayı seçmemizdeki en önemli etkende buydu. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek ve halkımızla gönül gönüle olabilmek için yeni binamızın açılışında tüm vatandaşlarımızla bir kez daha buluşup, bu mutlu günümüzün coşkusunu hep birlikte paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.