Ayvalıkta Ak Kadınlar’ın Yeni Başkanı Hadiye Şenviren Oldu

Ayvalıkta Ak Kadınlar’ın Yeni Başkanı Hadiye Şenviren Oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ak Parti İlçe Kadın Kolları’nda yapılan seçimlerde yeni Kadın Kolları Başkanı Hadiye Şenviren oldu.
AK Parti’de yıllarca yoğun emekler harcayan ve partisi için adeta bir nefer gibi çalışan Hadiye Şenviren’in seneler sonra Kadın Kolları Başkanı seçilmesi ise partide ‘AK Kadınlar’ olarak isimlendirilen kadın kolları üyeleri tarafından da memnuniyetle karşılandığı öğrenildi.
Öte yandan yapılan seçimlerde AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları’nı oluşturan yönetim kadrosunun içerisinde 50 kadının belirlendiği, yürütme kurulundaki görev bölümünün ise önümüzdeki günlerde yapılacak toplantının ardından netlik kazanacağı kaydedildi.
Muhabirimizin sorularını yanıtlayan çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı Hadiye Şenviren, yıllarca partisinin bir neferi olarak çalışmaktan asla yüksünmediğini belirterek, kendisini bu göreve layık gören kadın kolları üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.
Nigar Kayaalp ile Semra Sönmez’in Başkan Yardımcılığını üstlenmesi beklenirken Başkan Şenviren; en kısa sürede çalışmalara başlayarak, ilçe genelinde sosyal çalışmalarda bulunarak, halkın her konuda destekçisi olacaklarının altını çizdi.
(ŞK -