AYVALIK’TA ANADOLU PARTİSİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AYVALIK’TA ANADOLU PARTİSİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Anadolu Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Samim Turgay Türkay, genel seçimlerde mutlaka barajı aşarak TBMM’ye gireceklerini ileri sürdü.
Anadolu Partisi İlçe Başkanı Samim Turgay Türkay, Ayvalık’ta basın kuruluşlarını ziyaret etti. Türkay, Kemalist bir çizgiye sahip Anadolu Partisi’nin laik Türkiye’nin teminatı olduğunu, haziran ayında yapılacak genel seçimlerin ardından mutlaka 5. parti olarak TBMM’de temsil edileceklerini söyledi. CHP’den ayrılan genel başkanları Emine Ülker Tarhan’ın yanı sıra genel merkez kadrolarında başarılı isimlerin yer aldığını kaydeden Türkay, Ayvalık’ta da hiçbir şaibe olmayan pırıl pırıl isimlerden oluşan bir kadroyla yola çıktıklarını vurguladı.
Türkay, “Başta Ayvalık olmak üzere Türkiye’nin Anadolu Partisi’ne ihtiyacı var. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmek için Emine Ülker Tarhan’ın öncülüğünde siyasete girdik. Vatanını seven ve ırk ayrımcılığı yapmadan tüm insanlarımızı kucaklayan bir anlayışa sahibiz. Dünyanın en güzel köşelerinden biri olan Ayvalık’ın her alanda hak ettiği yere ulaşması ve gençlerimize yeni istihdam alanları açabilmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Türkay, üye sayılarının her geçen gün artmasının kendilerine şevk verdiğini sözlerine ekledi.