Ayvalık’ta Bilen’i Duygulandıran Teşekkür

Ayvalık’ta Bilen’i Duygulandıran Teşekkür

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Sakarya Ortaokulu’nda geçtiğimiz yıl eğitim gören bir öğrencinin velisi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’e mektup yazarak, okul öğretmen ve yöneticilerinin sayesinde öğrencisinin İzmir-Buca Fen Lisesi’ni kazanmasında çok büyük bir payı olduğunu belirtip, şahsında tüm okul öğretmenlerine teşekkür etti.
Öğrenci velisi Kemal Güntekin ve eşi tarafından kaleme alınan mektup, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i son derece memnun etti. Son derece duygulandığı gözlenen Müdür Bilen, hemen Sakarya Ortaokulu okul yönetimi ve öğretmenlerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonuna davet ederek, okulun öğretmenleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bilen, Sakarya Ortaokulu’nun ilçedeki eğitim ve öğretim alanında yaptığı çalışmalarla ilçede başarılı öğrenci yetişmesinde ilçedeki 42 okuldan biri olduğunu kaydetti. Ayvalık’ın eğitim ve öğretim alanında bölgede sık sık kendisinden söz ettirdiğine işaret eden Bilen, kendisine mektup yazan öğrenci velisinin ricası üzerine, Sakarya Ortaokulu’nun 25 öğretmenine teşekkür belgesi ve çeşitli ödüllerin verileceğinin de müjdesini verdi.
Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, yeni ders yılı başlangıcında, okulda düzenlenecek bir törenle Sakarya Ortaokulu öğretmenlerine ödüllerinin dağıtılacağını da sözlerine ekledi. Bilen, toplantı sonunda öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.