AYYILDIZ TİM, BELÇİKA VE FRANSA SİTELERİNİ HACKLEDİ

AYYILDIZ TİM, BELÇİKA VE FRANSA SİTELERİNİ HACKLEDİ

Ünlü Türk ‘hacker’ grubu Ayyıldız Tim, İslam dinine hakaret ettikleri gerekçesiyle 751 internet sitesini hackledi.
Adını ABD savunma Bakanlığı’nın internet sitesini hackleyerek duyuran ünlü Türk ‘hacker’ grubu Ayyıldız Tim, İslam dinine hakaret eden 751 internet sitesine siber saldırıda bulundu. Saldırıda bulunulan internet sitelerinin daha çok Fransa ve Belçika kökenli oldukları belirtildi. Ayyıldız Tim’in Facebook ve Twitter sayfalarından duyurduğu saldırılar, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı.
Ayyıldız Tim, hacklediği internet sitelerinin listesini Facebook sayfalarında paylaştı. Hacker grubunun saldırıda bulunduğu internet sitelerine girildiğinde, siyah bir tema üzerinde Ayyıldız Tim’in logosu ve “Zulmün olduğu her yerdeyiz. Kitabımıza ve Peygamber Efendimize saygısızlık yapmak sizin ne haddinize” yazısıyla karşılaşılıyor.
Ayyıldız Tim tarafından yapılan açıklamada, “Son günlerde yüce dinimiz ve Hz. Muhammed’e dünya genelinde hakaret etme gafletinde bulunmalarına daha fazla dayanamadık! İslam, güzellikler dinidir. İslam’da başka dinlere hakaret yoktur; ki başka dinlere inanmak yüce dinimizin gereğidir. Hatta başka dinlerin peygamberlerini çocuklarımıza isim veririz ama yüce dinimize hakareti de kabul edemeyiz. Biz de haklı -hackli tepkimizi kullandık! Ve başta Belçika ve Fransa olmak üzere toplam 258 site Deface (Hack) edilmiştir” denildi.