Ayyıldız Tim 'Filistin' için hackledi

Ayyıldız Tim 'Filistin' için hackledi

Türkiye’deki resmi internet sitelerine yönelik saldırı kararı alan Anonymous grubuna karşı açtıkları siber savaşla ve ABD Savunma Bakanlığı’nın internet sitesini hackleyerek adlarını duyuran ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim, bu kez aktör Kirk Cameron’un yeni filmi "Saving Christmas"ın internet sitesini hackledi.

The Washington Times gazetesinin yabancı kaynaklara "İslami hackerlar Kirk Cameron’un filminin sitesini hackledi" olarak yansıyan olayın arka planında adı daha önce de çeşitli benzer vakalarla anılan Ayyıldız Tim’in bulunduğu belirtildi.

Filmin resmi sitesine Türkçe ve İngilizce mesaj bırakılırken, arka fonda Mehter Marşı çalıyor. Bunun yanında siteye "Türklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak için doğan bu kahraman milletin tarihi eski ışığını bulacaktır" mesajı da bırakıldı.

Ayyıldız Tim, sitenin hacklenmesine gerekçe olarak Amerikalı sanatçıların Filistin’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmalarını ve İsrail’i desteklemelerini gösterdi.

Adını son olarak 100’e yakın İsrail sitesini hacklemesiyle duyuran Ayyıldız Tim, bu girişiminde çocukların öldürülmesini gündeme taşımış ve Türkmen ve Filistinliler’in yalnız olmadığını yazmıştı.