Azdavay Toplu Konut Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Azdavay Toplu Konut Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kastamonu’nun Azdavay İlçesinde Azdavay Belediyesinin başlattığı toplu konut çalışması hızla devam ediyor.
Bahçelievler Mahallesi Kanyon Caddesi üzerinde Karakuşlu Camii bitişiğinde bulunan Azdavay Belediyesine ait 7211 metrekare alana Tonbullar Hazır Beton İnş.Mlz.San.Tic.Ltd.Şti. ve Bilge İnşaat ortaklığınca yedi katlı üç blok olmak üzere 76 daire ve bir işyeri inşa edilecek.
Projeyi Kastamonu’nun tanınmış firmaları ile yürüttüklerini belirten Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek “ Toplu konut projemiz dâhilinde yapılacak olan üç blok, 117 metrekare brüt 2+1 76 daire ve bir işyeri ilçemiz en büyük inşaat projesidir. Proje özellikleri olarak site içersin de açık otopark, temel topraklama sistemi, asansör, merkezi ısıtma sistemi, merkezi uydu sistemi, yangın merdiveni, deprem yönetmeliğine uygun radya temel, dış cephede 5 santim mantolama ısı yalıtımı, Kamelyalar ve süs havuzu sayılabilir.
Projemizden konut almak isteyen vatandaşlarımız kredi kullanmaya uygun dairelerden tercihlerini yapabilirler. Bahar aylarında çalışmalara başlanılan projede inşaatlar yükselmeye başlamıştır. Tüm projenin iki yılda bitirilmesi planlanmıştır. Toplu konut projemizin yeni toplu konut projelerine de örnek teşkil etmesi dileklerimle İlçemize hayırlı olmasını diliyorum“ diye konuştu.