Aziz Yıldırım'dan FB TV'ye sitem

Aziz Yıldırım'dan FB TV'ye sitem

'Kumpas Davası' yerinde takip eden Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, gelecekte kulüpte görev almayacağını açıkladı.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklaması;

"Üst kimliğimiz Fenerbahçe'dir. Birliğinizi bozmayın, bölünmeyin. Ne Aziz Yıldırım'cı olun ne Ali Koç'çu ne de başka bir şey. Ben bir daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yönetici olarak yer almayacağım. Ama hayatımı verdiğim bir kulübe küsmem, darılmam mümkün olamaz."

"KİM OLURSA OLSUN BÖLÜNME OLMASIN"

"Yönetimde kim olursa olsun destek olun. Eğer Fenerbahçe bölünme yaşarsa bizi çok kötü günler bekler."

"Ben 2013 yılında 14 Şubat'ta 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demiştim. Sonra 15 Temmuz'da birçok insanımız şehit oldu. FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz."

"BÖLÜNME OLURSA KÖTÜ GÜNLER YAŞARIZ"

"Üst kimliğimiz Fenerbahçe'dir. Birliğinizi bozmayın, bölünmeyin. Ne Aziz Yıldırım'cı olun ne Ali Koç'çu ne de başka bir şey. Ben bir daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yönetici olarak yer almayacağım. Ama hayatımı verdiğim bir kulübe küsmem, darılmam mümkün olamaz. Yönetimde kim olursa olsun Fenerbahçe için hepimiz destek olacağız. Eğer Fenerbahçe bölünme yaşarsa bizi çok kötü günler bekler."

"Bugün Fenerbahçe TV'yi burada gördüm, mutlu oldum. Ama FB TV bir doğum günümü bile kutlamıyor. Orayı ben kurdum, acıları ben çektim. En büyük paydamız Fenerbahçe olmalı. Böyle olmazsa elimizden Fenerbahçelilik gider."

FB TV SİTEMİ

Aziz Yıldırım ayrıca kulübün kanalı FB TV için, "FB TV'yi ben kurdum. Bir doğum günümü bile kutlamadılar. Bugün buraya geldiklerini görünce mutlu oldum." siteminde bulundu.