Aziz Yıldırım korumalarıyla birlikte okul bastı

Aziz Yıldırım korumalarıyla birlikte okul bastı

İstanbul'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun hemen yanındaki Kenan Evren Lisesi, bugün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile adamlarının baskınına uğradı.

Olay önceki gün Aziz Yıldırım’ın sabah saatlerinde kulübe gelişi sırasında meydana geldi. 9. sınıf öğrencilerden biri sınıf penceresinden Yıldırım’a küfür ve hakaret içeren sözler sarf edince Yıldırım arabasından inerek okula koştu. Peşinden de korumaları da okula girdi. Yıldırım, okul güvenliğini hızla geçti. Aynı anda da okul yönetimi ve ilçe yetkilileri toplantı halindeydi.

Güvenlik, Yıldırım’ın okula girdiğini haber verince yetkililer yanlarına geldiklerini düşündüler. Gecikince bakmak için dışarıya çıktılar ve Aziz Yıldırım’ın hızla merdivenleri çıktığını görünce okulun yetkilileri de başkanın peşinden gitti. Sınıfa giren Yıldırım, “Kim bana küfür eden çıksın ortaya? Bu okulu yıkarım, yakarım” diye bağırmaya başladı. Korkan öğrenciler sessiz kalırken okul müdürü sınıfa girerek, ne olduğunu sordu. Aziz Yıldırım, “Karışmayın” diye çıkışınca, okul müdürü “Hakaret edildiyse biz kendi kurallarımızı işletiriz” dedi.

Habertürk'ün haberine göre bu sırada küfürlü hakarette bulunan 14 yaşındaki ismi saklanan öğrenci, “Ben söyledim. Pişmanım özür dilerim” dese de başkan Yıldırım, “Ne biçim öğrenci yetiştiriyorsunuz işte itiraf ediyor. Sen nasıl o sözleri sarf edersin?” diye sinirli bir şekilde bağırarak okulu terk etti. Daha sonra öğrencinin babası okula gelerek, müdür ve yöneticilerden özür diledi. Oğlunu da alarak Aziz Yıldırım’dan da özür dilemek istedi ancak Yıldırım kabul etmedi.