Aziz Yıldırım “O adamları bulup...“

Aziz Yıldırım “O adamları bulup...“
Aziz Yıldırım derbide yönetim aleyhine yaptığı tezahüratlar sonrası maçın ardından kurmaylarını arayarak “O adamları bulup, kombinelerini iptal edin” talimatını verdi.

Fenerbahçe’nin evinde Trabzonspor’la 0-0 berabere kaldığı derbi maçın son dakikalarında tribünlerde çarpıcı bir gerginlik yaşanmıştı. Genç Fenerbahçeliler (GFB) üyesi bir grup ‘okul açık’ tribününde Sarı-Lacivertli yönetim ve Başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlarda bulunmuştu.

Yaklaşık 50 kişilik gruba diğer grubun karşılık vermesiyle çıkan gerginlik çevik kuvvetin müdahalesi sonrası son bulmuştu. İşte karşılıklı küfürleşmelerin de yaşandığı bu olay Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı deyim yerindeyse çileden çıkardı.

GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR

Cezalı olduğu için maçı stattan izleyemeyen Yıldırım’ın 90 dakikanın ardından kurmaylarını arayarak söz konusu gruptaki şahısların tek tek tespit edilmesi ve kombinelerinin iptal edilmesi talimatı verdi. Bunun üzerine harekete geçirilen stat yetkililerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldığı belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi ile GFB arasındaki sürtüşme geçen sezonki şampiyonluk kutlamalarında Yıldırım’ın bu grubu hedef alan sert sözleriyle zirve yapmıştı. Bununla da kalmayan Yıldırım birçok GFB üyesinin kombinesini iptal etmiş ve grubun yer aldığı okul açık tribününe bilet satışı uygulamasını rafa kaldırmıştı.