Aziz Yıldırım'ın avukatı Galatasaray'ın yönetim kurulunda!

Aziz Yıldırım'ın avukatı Galatasaray'ın yönetim kurulunda!
Galatasaray Kulübü başkan adayı Duygun Yarsuvat'ın hazırladığı 'Denetleme Kurulu'nda yedek üye olarak yer alan avukat İlkan Koyuncu, şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yaptığı gerekçesiyle yapılan eleştirilere imalarla dolu bir cevap verdi. İlkan Koyuncu, “Seçildiğim taktirde hemen istifa edeceğim” dedi.

Aziz Yıldırım'In avukatı Galatasaray'da yönetici adayı oldu

İmalı göndermelerle dolu bir yazılı açıklama yapan Koyuncu, aday listeden çekilmeyeceğini, ancak seçimi kazanmaları halinde derhal istifa edeceğini bildirdi.

İlkan Koyuncu'nun açıklaması şöyle:

Haberlerin hepsi belirli bir merkezden

Son günlerde ulusal ve sosyal medyada yer alan, belirli bir merkezden çıkan ve belirli bir amaca hizmet eden sistemli yazılara karşı açıklama yapma zorunluluğu hasıl olmuştur.

Öncelikle beni Galatasaray Spor Kulübü Derneği Denetleme Kurulu Yedek Üyeliği görevine layık gördüğü için Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'a teşekkür ediyorum. Ancak daha da önemlisi, son günlerde hakkımda yapılan yayınlara karşı, seçimi kaybetmek pahasına, arkamdaki kararlı duruşu nedeniyle Duygun Ağabey'e teşekkür ediyorum.

''Beni tanıyanlar nasıl Galatasaraylı olduğumu bilir''

Bu samimi teşekkürün yanısıra, bir kısım Galatasaray taraftarının tepkisini gayet anlaşılabilir bulmakla birlikte; bu süreçte beni yıllardır tanıyan, Galatasaray’a ne şekilde, hangi şartlarda hizmet ettiğimi çok iyi bilen ancak seçim nedeniyle beni aramaktan çekinen tüm ağabeylerime de teşekkür ediyorum.
Galatasaraylılığımın tartışıldığı bir ortamda “bu çocuk hepinizden fazla Galatasaraylı’dır” diyemeyen ağabeylerime de tek tek teşekkür ediyorum.

30 yaşında bir avukatın ancak gururla bahsedebileceği mesleki faaliyetleri, hakaret ögesi olarak kullanan zihniyete karşı “mesleğini layıkıyla yapan bir kardeşimizdir” diyemeyen ağabeylerime de ayrıca teşekkür ediyorum.

''Galatasaray'a tek kuruş almadan hizmet ettim''

Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkanı Sayın Ünal Aysal’ın, Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş’nin, Galatasaray İletişim ve Pazarlama Hizmetleri A.Ş’nin, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş’nin, Galatasaray'a emek veren stat sorumlusundan, güvenlik görevlisine kadar birçok çalışanın uzun süredir vekilliğini ve yine uzun süre Galatasaray İletişim ve Pazarlama Hizmetleri A.Ş. Denetleme Kurulu üyeliği görevini; bugüne kadar hiçbir ücret almadan, büyük bir onurla üstlenmeme rağmen,

''Şimdi çekilirsem tartışma çıkar''

Seçimin Prof. Dr. Duygun Yarsuvat tarafından kazanılması halinde görev yapılacak yedi aylık süre içinde, üç asil denetleme kurulu üyesinin vefatı veya istifası halinde ancak görev alabilme ihtimaline dahi tahammül edilememesi nedeniyle;
Sayın Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer aldığım Denetleme Kurulu Yedek üyelik adaylığından Galatasaray Tüzüğü'nün 61. maddesi gereği çekilmenin hukuken tartışmalı olması ve camiayı başka kısır bir tartışmanın içine sürüklemenin yanlış olacağı düşüncesi ile çekilmiyor ancak seçilmem halinde derhal istifa edeceğimi ve hiçbir şekilde görev almayacağımı şimdiden taahhüt ediyorum.

''Galatasaraylı olmakan gurur duyuyorum''

Herşeye rağmen, 11 yaşında bir çocuk olarak girdiğim Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan, Galatasaray Lisesi 2003 senesi (135.Devresi) mezunu, Galatasaraylılar Derneği 6410 no’lu kongre üyesi, Galatasaray Spor Kulübü Derneği 14528 no’lu kongre üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğumu ve duyacağımı belirtmek istiyorum.