Baba Kız Kurtuluş İçin Koştu

Baba Kız Kurtuluş İçin Koştu

Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92’nci yıldönümü kutlamaları kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘7 Eylül Kurtuluş Koşusu’na 7’den 70’e herkes katıldı.
Kurtuluş coşkusuna ortak olmak için koşuya katılanlardan baba Deniz Kaplan ile kızı Nazile Kaplan birlikte yarışmanın mutluluğunu yaşadı. Polis memuru olan 49 yaşındaki Deniz Kaplan, Kurtuluş Koşusu’nda katılmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, “Kızım Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi. Yaz tatili nedeniyle geldiği Aydın’da birlikte kurtuluş koşusuna katılmak istedik. Amacımız kurtuluş heyecanını birlikte yaşamak ve bu coşkuya ortak olmak. Kızımla birlikte bu heyecanı yaşamak apayrı bir gurur. Bize bu imkanı sağlayan Aydın büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Babasıyla Kurtuluş Koşusu’na katılan Nazile Kaplan ise büyük heyecan yaşadığını ifade ederek, “Babamla birlikte Aydın Halkı’nın coşkusuna ortak olduk. Amacımız spor yaparken heyecan yaşamak. İlk kez babamla böyle bir yarışmaya katıldım. Coşkulu bir koşu oldu. Çok mutluyum” diye konuştu.
Bitiş noktasında birbirlerini tebrik eden baba-kız objektiflere poz vererek 7 Eylül’ün gururunu birlikte yaşadılar.