Babasının oğlundan Peygamberimize hakaret!

Babasının oğlundan Peygamberimize hakaret!
Nihal Atsız'ın oğlu Bugra Atsız sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü.

Irkçı söylemleriyle babası gibi hem İslam'a hem Peygamberimize hakaretlerde bulunan Bugra Atsız'ın attığı o saygısız tweeti...



Bugra Atsız'ın babası Nihal Atsız'da daha önce Peygamberimiz ve İslam hakkındaki saygısız ifadeleri büyük olay yaratmıştı.

İşte babasının İslam ve Peygamberimiz hakkındaki açıklamaları

Kuran Muhammed'in talimatıdır

Tanrı insan idraki dışındadır. Kur'an, Muhammed'in talimatıdır. Bunun birçok delilleri vardır. Bir tanesi birçok yerinde aya, güneşe, fecre, atların köpüren ağızlarına yemin ve and verilmesidir. Yemini kim eder? İnsan eder ve kendisinden daha üstün bir varlığın adına eder, Tanrı yemin eder mi? Tanrı'dan daha üstün bir varlık olmadığına göre kendi yarattığı aya, güneşe neden yemin etsin? Görülüyor ki bu yeminler Muhammed'in gönlünden ve beyninden doğmadır ve hatta Araplar arasında İslamiyetten önceki zamanların usul ve adabınca edilmektedir. (Yobazlık Bir Fikir Müstehasesidir - ÖTÜKEN, 1970, Sayı: 11 )

Kur'an "âlemlerin sahibi olan Tanrı'ya hamdederim" diye başlamaktadır. Belli ki bu söz de Muhammed'indir. Çünkü Tanrı, kendi kendisine hamdetmez. Müfessirler her ne kadar Tanrı "böyle diyin" demek istemiştir yolunda tevillere geçmişlerse de Kur'anın sonundaki küçük sürelerde olduğu gibi, sürenin başına bir "söyle, de ki" hitabını eklemeyi Tanrı düşünmez miydi? (A.g.m)

Din Arab?ın, hukuk sizin, harp Türklüğündür. (Davetiye - 1940)

Kumar, içki ve her türlü fuhşiyatla yozlaşmış, karılarını değiştiren ve kız çocuklarını gömecek kadar vahşet gösteren bir toplumda Muhammed'in başka türlü davranmasına imkân yoktu. Onlara korkunç cehennem azapları gösterecek ve dünyada doğrulukla yaşayanlara da öte âlemde köşkler, Kevserler yiyecekler, güzel huri kızları vaad edecekti. (Yobazlık Bir Fikir Müstehasesidir - ÖTÜKEN, 1970, Sayı: 11 )

(Yobazlar) Soy soy insanların bir tek Âdem?le Havva dan türediklerine, Âdem?in 1050 yıl yaşadığına, Havva'nın her yıl biri erkek biri kız olmak üzere ikiz evlat doğurduğuna ve bu kardeşleri birbiriyle evlendirdiklerine inanırlar. Bir Sümer masalından çıkan tufan ve Nuh'un gemisi onlarca tarihi bir hakikattir. Hangi Teknik Üniversitesinden mezun olduğu belli olmayan Nuh'un yaptığı o pazarcı kayığına her cins hayvandan birer çiftin girip sığması ve 40 tufan gününde birbirine yemeden uslu uslu oturması da gerçektir vesaire... Şimdi bu kafadaki adamla bir fikir tartışması yapmaktaki trajediyi düşünün. (A.g.m)

Bilimdeki türlü ilerlemeler geliştikçe kâinatın din kitaplarında yazıldığı gibi altı günde yaratılmadığı, bu oluşumun milyarlarca yüzyılda meydana geldiği, hele insanların 6000 yıl önce yaratılan muhayyel bir Âdem?le hayali bir Havva'dan türemedikleri ispat olunmakta ve ilim artık, kısa ömürlü de olsa canlı hücre yaratacak seviyeye ulaşmış bulunmaktadır.

Bugra Atsz kimdir?

Buğra Atsız 14 Temmuz 1946, İstanbul doğumlu Türk tarihçi ve yazardır. Hüseyin Nihal Atsız ve Bedriye Atsız'ın küçük oğlu, Nejdet Sançar'ın yeğeni, Yağmur Atsız'ın kardeşidir. Türkçü ve Turancıdır.

14 Temmuz 1946'da doğdu. Avusturya Lisesi'nde öğrenim gördü. Almanya'da Türkoloji eğitimi aldı ve IV. Murat hakkında doktora yaptı. 1997-1998'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde görev yaptı. Avukat Hanifi Altaş'ın çıkarttığı Yeni Hayat Dergisi ve Ünal Yaltırık'ın çıkarttığı Maya Dergisi'nda makâlelerini yayınladı. Uzun yıllar Almanya'da yaşadı. Şu anda Kanada'da yaşıyor.