Babel, Fulham'a sosyal medya üzerinden veda etti

Babel, Fulham'a sosyal medya üzerinden veda etti

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa koşan Galatasaray'a bir güzel haber de transfer konusunda geldi. Yönetimin prensipte anlaştığı Ryan Babel, Fulham'a Instagram paylaşımıyla veda ederek teşekkürlerini sundu.

Fenerbahçe, Katar ve Çin'den gelen teklifleri geri çeviren oyuncunun, İngiliz takımlarının önerilerini de düşük bulduğu ve Galatasaray ile 2 yıllığına anlaştığı belirtiliyor.

KUTLAMALARA KATILACAK

Takvim'de yer alan habere göre; Gelen bilgilere göre, sezon sonunda sözleşme imzalaması beklenilen Ryan Babel, Galatasaray'dan yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret alacak. Ayrıca bedelsiz olarak geleceği için 2,2 milyon euro da imza parası ödenecek.

Böylece Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için kadrosuna resmen katacağı ilk oyuncu da Ryan Babel olacak. Sarı kırmızılı kulüp kesin anlaşmaya vardığı Babel'i şampiyonluğa ulaşılması halinde kutlamalara da davet edecek.

BAŞAKŞEHİR MAÇINI TRİBÜNDE TAKİP EDEBİLİR

Donk, yakın dostu olan Babel'i "Haydi gel kırmızı kafa" diyerek Galatasaray'a davet etmişti. Sözleşmesindeki opsiyon nedeniyle Galatasaray'da kalan Donk ve Babel gelecek yıl birlikte forma giyecek. Öte yandan Babel'in Galatasaray'ın Başakşehir maçını da tribünden izleyebileceği iddia edildi.