Babel Reklam ailesinden renkli iftar buluşması

Babel Reklam ailesinden renkli iftar buluşması

.Babel Reklam bünyesinde yer alan tüm çalışanların ve ailelerinin katıldığı geleneksel 9. iftar etkinliği, Özlüce’de bulunan Kahvaltı Kulübü’nde düzenlendi. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen etkinlikte tüm çalışanlar, birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

“Ekibimizle Birlikte Başarılı İşlere İmza Atmaya Devam Edeceğiz”

İyi bir ekip olmanın, başarılı işlere imza atma yolundaki en önemli adım olduğunu belirten Babel Reklam Kurucu Ortakları Faruk Çıbuk ve Murat Bilir; bereketin, paylaşmanın, hoşgörünün, huzurun simgesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda, çalışanlarıyla birlikte iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği sayesinde çalışanlar arasındaki bağın ve uyumun her sene daha da arttığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Babel Reklam’ı kurdukları günden bu yana içerisinde bulundukları tüm sektörlerde her zaman başarılı ve özgün projeler yaptıklarını belirten Babel Reklam Kurucu Ortağı Faruk Çıbuk, “Grup çatımız altında yer alan firmalarımızla her sene adımızı daha çok duyuracağımız işleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Alanında deneyimli çalışanlarımızla birlikte emin adımlarla yürüdüğümüz bu yolda, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine her zaman vurgu yaptık. Her sene istikrarlı bir şekilde organize ettiğimiz bu tip etkinliklerle de aramızdaki bağın daha da kuvvetlendiğini görüyoruz. Sürekli gelişme ve büyüme yolundaki kararlılığımızla, sektörümüz için en yaratıcı ve başarılı işlere imzamızı atmaya devam edeceğiz” dedi.

Babel Reklam Kurucu Ortağı Murat Bilir de “Her sene gerçekleştirdiğimiz iftar etkinliği, çalışanların motivasyonunu arttırırken aralarındaki bağın da güçlenmesini sağlıyor. Babel yöneticileri olarak biz, ekibimizi önemsiyor ve kariyerlerindeki yükselişe her zaman destek vermeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda da birlikte olmanın gücünü ortaya çıkaracak etkinlikleri ihmal etmiyoruz. Aramızda kurduğumuz bu güçlü bağ ile her sene biraz daha büyüyerek, fark yaratan işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.