Badminton Turnuvası Sona Erdi

Badminton Turnuvası Sona Erdi

Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul sporları çerçevesinde ortaklaşa organize ettiği badminton turnuvası sona erdi.
İl Gençlik Hizmetleri Genel Spor Müdürlüğü organizasyonunda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ortaklaşa organizesi ile gerçekleştirilen okul sporları turnuvaları, yıldızlar ve küçükler kategorisinde düzenlenen badminton turnuvası ile devam etti.
Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva hakkında açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz, “Okul sporları etkinliği kapsamında ilçemiz genelinde bulunan okullar arasında badminton turnuvası düzenledik. Burada dereceye giren öğrencilerimiz Kahramanmaraş’ta yapılacak turnuvada ilçemizi temsil edecek. Turnuvamıza katılan ve başarılı olan öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyoruz” dedi.
Turnuvada yıldız kızlar kategorisinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Şehit Teğmen Harun Kılınç Ortaokulu, Doğansite Ortaokulu ve Ambarcık Ortaokulu ilk dört sırayı paylaşan okullar oldu. Yıldız erkeklerde Şehit Teğmen Harun Kılınç Ortaokulu birinci olurken Elbistan Ortaokulu ikinci, Taşburun Ortaokulu üçüncü ve Özel Ceyhan Ortaokulu da dördüncü oldu.
Küçükler kız kategorisinde ise, Elbistan Ortaokulu birinci, Ambarcık Ortaokulu ikinci, Taşburun Ortaokulu üçüncü ve Özel Yıldız Ortaokulu da dördüncülük elde etti. Elbistan Ortaokulu küçükler erkek kategorisinin birincisi olurken Şehit Teğmen Harun Kılınç Ortaokulu ikinci, Haluk Gökalp Ortaokulu üçüncü, Ambarcık Ortaokulu da dördüncülük elde etti.
Turnuva, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının verilmesi ile son buldu.