Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bağımsız milletvekili adayının oğlu ölü bulundu!

Bursa'da bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş'ın oğlu sokakta ölü bulundu. Savcılık şüpheli ölüm ile ilgisi soruşturma başlattı.

Yayınlanma:
Bağımsız milletvekili adayının oğlu ölü bulundu!

Edinilen bilgiye göre, Dr. Ziya Kaya Mahallesi Dede Korkut Sokak’ta yerde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri adının Ahmet D. (38) olduğu öğrenilen kişinin öldüğünü tespit etti.
Ahmet D.’nin bir süre önce çalıştığı iş yerinden ayrıldığı ve bekar olduğu öğrenilirken, cenaze Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cenaze buradaki ilk tespitlerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp kurumuna sevk edildi.
Olayla alakalı tahkikat devam ederken, Ahmet D.’nin 7 Haziran 2015 seçimlerinde Bursa’dan bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Demirtaş’ın oğlu olduğu öğrenildi.
Demirtaş 7 Haziran seçimleri öncesi bir kafeterya ile boş meydanlarda tek başına yaptığı seçim konuşmalarıyla gündeme gelmişti. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler