Bakan Akdağ'dan flaş saldırı açıklaması

Bakan Akdağ'dan flaş saldırı açıklaması

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Conrad Hotel'de Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Navaz Şerif ile ikili işbirliği konularını görüşmek için bir araya geldi. Akdağ buradaki programının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Cizre Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından yaralı sayısının 70'in üzerinde olduğunu belirten Bakan Akdağ, "Alçak terörist saldırısı oldu polis noktasına karşı. 70'in üzerinde yaralı var bunların 4'ünün durumu ağır, şehitlerimiz var. Son ay içinde özellikle çok yoğun bir terörist saldırı grubuyla karşı karşıyayız. Bir taraftan 15 Temmuz'da hain FETÖ çetesinin saldırısıyla 241 şehidimiz oldu. Bir yandan DAEŞ'in bir yandan da PKK'nın saldırıları oldu. Bu milletin kalkınmasını, ülkenin ileri gitmesini istemeyenler bu saldırıları gerçekleştiriyorlar. Bu terör örgütleri de maşa" dedi.
Bakan Akdağ, "Şehitlerimizin ailelerine sabır temenni ediyorum. Milletimizin başı sağolsun. Biz bugün çok önemli bir tesisin açılışını yapacağız, çalışmalarımızı ara vermeden devam ettireceğiz. Üzüntümüz var, bizim yürüyüşümüzü durduramayacaklar. Şehit sayımızla ilgili kesin bir sayı veremem. Son bilgileri henüz almadım. Şırnak Valiliğimiz açıklama yapacak. Helikopter ambulanslarımız olay mahalline gitti. Umut ediyorum ki şehit sayımız artmaz. Milletçe bu saldırlara karşı durmayı biliyoruz" diye konuştu.