Balazs Dzsudzsak'tan Bursaspor'a 4 yıllık imza!

Balazs Dzsudzsak'tan Bursaspor'a 4 yıllık imza!

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Macar yıldız, "Gördüğünüz gibi şu anda benim tüylerim de diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor'da ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Herkese söz veriyorum. Yüzde yüz performansımı, kalitemi herkese göstereceğim. Bu kalabalık karşısında söyleyecek bir kelime bulamıyorum" dedi.

Yeşil-beyazlı takım Rusya'nın Dinamo Moskova takımından transfer ettiği Balazs Dzsudzsak ile Özlüce Tesisleri'nde resmi sözleşme imzaladı. Törene yoğun ilgi gösteren Bursaspor taraftarları, salonu tıklım tıklım doldurdu. Yıldız futbolcunun gelişinden itibaren büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, eski futbolcuları Volkan Şen aleyhinde de tezahüratlarda bulundu. İmza töreninde konuşan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Şu anda bir dünya yıldızını kulübümüze kazandırmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yoğun bir şekilde yaşıyoruz. 28 yaşındaki Macaristan Futbol Takımı kaptanı, futbol hayatına Bursaspor'da devam edecek. Kendisi daha önce PSV, Anzi ve Dinomo Moskova takımlarında forma giydi. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Macaristan futbolunun son dönemlerinde yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösterilen Balazs Dzsudzsak, 69 milli maçta 16 gol attı. Umarım gollerine Bursasporumuz'da devam edecektir" diye konuştu.

"YILDIZ TRANSFER ÖZLEMİNİ GİDERDİK"
Yıldız transfer yaptıklarını vurgulayan Kocaman, şöyle devam etti:
"Taraftarlarımızın ve camiamızın uzun zamandır istediği yıldız transfer özlemini bugün son buldurduk. Transferlerimiz devam edecek. Şu an için bütün olumsuzluklara rağmen taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım kurduk. Timsah Arena'nın tarihi bir sezon için biz hazırız. Taraftarlarımızın stadyumumuzu doldurmasını istiyoruz. Bu önemli ve çok değerli transferimiz Bursaspor ve Balazs Dzsudzsak için hayırlı olsun."

DZSUDZSAK: "TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"
Törende konuşan Balazs Dzsudzsak ise, "Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi şu anda benim tüylerim de diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor'da ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Herkese söz veriyorum. Yüzde yüz performansımı, kalitemi herkese göstereceğim. Bu kalabalık karşısında söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Buraya gelen herkese tek tek teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

"FRİKİKLERİM VE UZAKTAN ATTIĞIM ŞUTLAR ÜNLÜ"
Takıma katılışıyla ilgili de konuşan Macar futbolcu, "Buraya geldiğimi zamandan itibaren bana yönetim kurulu üyelerimiz, başkanımız, teknik direktörümüz ve diğer futbolcu arkadaşlarım yakınlık gösterdi. Bu yüzden bu masada oturuyorum. Frikiklerim ve uzaktan attığım şutlarım ünlü. Bursaspor'da da bunu göstereceğimden şüphem yok" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ BENİM İÇİN ŞARKI VE BESTE YAPARLARSA MUTLU OLURUM"
Kendisine yapılacak tezahüratlar ile ilgili de konuşan Macar yıldız, şöyle devam etti:
"Herhangi bir takma ismim yok. Ama burada yapılan tezahüratlardan duygulandım. Bunları kendilerine bırakıyorum. Benim için şarkı ve beste yaparlarsa mutlu olurum."

Açıklamaların ardından Dzsudzsak, yeşil-beyazlı takımla 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Ardından Macar yıldız 7 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi. Dzsudzsak'a törenin ardından taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Macar yıldız, fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarışan taraftarları kırmayıp, isteklerini yerine getirdi.