Balıkesir Valisi İlçe Ziyaretlerine Başladı

Balıkesir Valisi İlçe Ziyaretlerine Başladı

Balıkesir’in yeni valisi Mustafa Yaman Dursunbey Kaymakamlığı ve Dursunbey Belediyesini ziyaret etti.
Balıkesir’in yeni Valisi Mustafa Yaman İlçe ziyaretleri kapsamında Dursunbey’e geldi. Dursunbey Kaymakamlığı önünde Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve daire müdürlerinin karşıladığı Vali Yaman’a İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl jandarma Komutanı Ömer Arık eşlik etti. İlk olarak Kaymakamlık makamında Başkan ve Kaymakamdan Dursunbey hakkında bilgi alan Vali Yaman basına kapalı şekilde gerçekleşen toplantının ardından Emibey caddesi üzerinden esnaf ile tek tek selamlaşarak Belediye’ye geçti.
Burada Başkan Ramazan Bahçavan ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Turhan tarafından karşılanan Vali ve beraberindeki heyet daha sonra Başkanlık makamına geçti. Başkan Bahçavan tarafından yeni görevi kutlanan Vali Yaman daha sonra Dursunbey ile ilgili Başkan Bahçavan’dan bilgi aldı. Daha sonra İlçede üretilmeye başlanan Ahşap Oyuncaklar hakkında bilgi alan Vali Yaman’a ilk yapılan numuneler de gösterildi.
Yaklaşık bir saat Belediye’de kalan Vali ve beraberindeki heyet daha sonra Belediye Başkanı Bahçavan’ın davetlisi olarak Suçıktı’da akşam yemeği yedi. Suçıktı’ya hayran kalan Vali Yaman fotoğraf makinesini eline alarak Suçıktı manzarası fotoğrafları çekti. Yemeğin ardından Balıkesir’e hareket eden Vali Dursunbeyli yöneticilere teşekkür etti.