Balıkesirspor'da sürpriz transfer!

Balıkesirspor'da sürpriz transfer!

Balıkesirspor Başkan'ı Tuna Aktürk'ün, "Kesinlikle gündemimizde değil" dediği santrfor Gökhan Ünal'ı aldı.

Daha önce Aktürk'ün, "Kaleyi yerli bir isme teslim edeceğiz" açıklamasından iki gün sonra Bosna Hersekli file bekçisi Kenan Hasagiç'le anlaşan kırmızı beyazlı yönetim, bu kez transfer iddialarını yalanladığı gün Ankarasporlu 32 yaşındaki golcüye 1 yıllık imza attırdı.

Kariyerine Petrol Ofisi'nde başlayarak Gençlerbirliği ve Yozgatspor formaları da giyen Gökhan, Kayserispor'da yıldızlaştı. Tecrübeli futbolcu 2005-06 sezonunda Kayseri'de 25 goll Süper Lig'de kral oldu. Bu kentteki performansının ardından 2008'de Trabzonspor, ardından Burak Yılmaz takasıyla Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan, Başakşehir ile Kardemir Karabükspor formaları da giydi, Süper Lig'de 238 maçta 94, geçen sezon 1'inci Lig'de 13 karşılaşmada 4 gol attı.

UMAR DA GELİYOR

Balıkesirspor transferde Samsunspor'la 19 yaşındaki yıldız adayı Aminu Umar konusunda anlaşmak üzere. Karadeniz temsilcisi daha önceden satmayacağını açıkladığı Nijeryalı forvet için yeşil ışık yaktı. Umar geçen sezon ligde 7 gol atarak takımını play off finaline taşıdı. Transferde daha önce Manisaspor'dan Eray, Murat ve Bülent, Bucaspor'dan Okan, Şanlıurfa'dan Abdülhamit, Gençlerbirliği'nden Kulusic, Braga'dan Colho'yu alan, kaleci Hasagic'e kamp performansına göre imza attıracak yönetimin arayışı sürüyor.