BALKANTÜRKSİAD’dan yeni üyelere hayırlı olsun ziyareti!

BALKANTÜRKSİAD’dan yeni üyelere hayırlı olsun ziyareti!

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğine yeni üye olan Essplus Güzellik Merkezi Kurucu Ortağı Derya Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Yardımcıları Fatih Şakir, İskender İskenderoğlu ve Süleyman İnan’ın yanı sıra Essplus Kurucu Ortağı ve BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi de hazır bulundu. Yeni üyelerle her geçen gün daha da güçlendiklerini vurgulayan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “Dernek olarak en büyük amacımız, kentimize, ülkemize ve ekonomimize fayda sağlayacak çalışmalarda bulunmaktır. Yeni üyelerimizle bu hedeflerimize daha güçlü yürümeye devam ediyoruz. BALKANTÜRKSİAD ailesi, büyümesini sürdürüyoruz. Aramıza katılan yeni üyemiz Derya Bulut Hanımefendiye de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ROZETİMİ GURURLA TAŞIYACAĞIM

Derneğin yeni üyesi Essplus Kurucu Ortağı Derya Bulut ise BALKANTÜRKSİAD’a üye olmaktan dolayı kendisini gururlu hissettiğini söyledi. Yönetim Kurulu’na gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Bulut; “Bu ailenin bir parçası olmaktan büyük onur duyuyorum. Bana verdikleri emanetleri her zaman özenle muhafaza edeceğim ve rozetimi de gururla takacağım” dedi.

Ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan tarafından yeni üye Derya Bulut’a dernek rozeti, bayrağı ve saati hediye edildi.