Balotelli, model Raffaella Fico'yla hukuk savaşına girdi

Balotelli, model Raffaella Fico'yla hukuk savaşına girdi

Dünyaca ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli kendisinden olduğu geçen ay bir DNA testi ile kanıtlanan 18 aylık kızı Pia’yı görebilmek için Raffaella Fico’yahukuk savaşı başlattı.

"EMİN OLMADAN ÇOCUKLA GÖRÜŞEMEM"
Ünlü futbolcu daha önce bebeğin eski bir model olan annesi Raffaella Fico’yu hamile kaldığını kendisinden önce gazetecilere söylemekle suçlamış ve bebeği DNA testi yapılana kadar görmek istemediğini belirtmişti.

HER İKİ TARAFIN MEMNUN OLACAĞI SİSTEME İMZA ATILACAK

Pia’nın kızı olduğunu öğrendikten sonra ise onu hayatının parçası yapmak için hukuki süreci başlatan futbolcunun avukatı Alessandra Capuano, İtalyan Corriere della Sera gazetesine yaptığı açıklamada, “Ebeveynlerin her ikisi için de uygun olacak bir sistemi kısa sürede kuracağımıza inanıyorum” dedi.

NAFAKA MİKTARI BELLİ DEĞİL

İtalyan basını Balotelli’nin kızını ne sıklıkla görebileceğinin Dünya Kupası başlamadan belli olacağını, Fico’nun Pia’nın bakımı için alacağı nafaka miktarının ise Eylül ayında başlayacak ayrı bir duruşma ile belirleneceğini söyledi.BEKARETİNİ SATIŞA ÇIKARARAK ÜNLENMİŞTİYıldız futbolcunun bebeğinin annesi Raffaella Fico (26), İtalya'da 2007'de güzellik kraliçesi seçildikten bir yıl sonra bekaretini satışa çıkaracağını söylerek dünya çapında ün kazanmıştı.

BERLUSCONİ'NİN PARTİLERİNE KATILIRDI
Bir dönem Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yla da birlikte olduğu iddia edilen Fico, eski başbakanlardan Silvio Berlusconi'nin Bunga Bunga partilerinin müdavimlerin biri olarak tanınıyordu.